2021-12-02 07:42:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Meglepő fordulatra számíthatsz egy számodra fontos üggyel kapcsolatban

Napi horoszkóp december 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Olyan lendülettel veted bele magadat a számodra fontos feladatokba, melynek lehetetlen ellenállni. Legyen szó magánéleti, vagy munkahelyi kérdésről, most bárkit lehengerelsz a lelkesedéseddel. A napi horoszkóp szerint a szerelemben is komoly hódításra számíthatsz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha volt valami, ami mostanában nyugtalanított, csütörtökön elengedheted az aggodalmakat. Muszáj pozitív várakozásokkal tekintened a jövőbe, mert ezzel vonzhatod be a kedvező fejleményeket. Ennek egy bizonyítékát felvillantja a sors előtted...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Meglepő fordulatra számíthatsz egy számodra fontos üggyel kapcsolatban. A korábbi akadályok varázsütésre hárulnak el az utadból. Nem tudni, milyen irányba halad tovább, de legalább eldől a dolog. Ideje az igazán fontos feladatokra koncentrálnod!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és az Uránusz szemben áll egymással csütörtökön, ami vitákat, feszültséget jelez a legközelebbi kapcsolatokban. Óvatosan bánj a szavak fegyverével, különben mély sebet ejthetsz a másikon, amit nehéz lesz később begyógyítani.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szereted a változatosságot és a nagyszabású terveket. Úgy gondolod, a kis lépések méltatlanok hozzád és az elképzeléseidhez. Csütörtökön mégis bölcsebb lenne legalább pici önmérsékletet tanúsítani. Ne rohanj le senkit a lenyűgöző tervekkel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kisebb sikereket éppúgy hoz a csütörtök, mint újabb aggódni valókat. Fontos, hogy folyamatosan egyeztess a többiekkel, hogy elkerüld a keresztbeszervezéseket, amik pedig teljesen felülírhatják a terveidet. Ha így történne, akkor őrizd meg a nyugalmad!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha szerelmi kalandokra vágysz, a sors teljesíti a kívánságodat. Titkos munkahelyi kapcsolat új izgalmakat hozhat az életedbe, az már persze a te döntéseden múlik, vállalod-e az ezzel járó kockázatokat. Nem biztos, hogy megéri...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az adventi készülődést kifejezetten élvezed, a munkahelyi hajtást viszont kevésbé. Pedig rengeteg munka szakad a nyakadba, és hirtelen nem is tudod, melyikhez fogj először. Váratlan segítséget kaphatsz, ami megacélozza az akaraterődet is!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, társad megpróbálja korlátozni a nagyravágyó, lelkes természetedet. Nem letörni akarja, csak szeretne a hétköznapi teendők felé terelni. Érdemes hallgatni a jó szóra, muszáj végiggondolnod a részleteket is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon sokat vállalsz magadra, s ez most visszaüthet. Óriási erőfeszítésedbe kerül tartani az ígéreteket mind a munkádban, mind a magánéletben. Érthető, hogy mostanában ideges és türelmetlen vagy mindenkivel. A megoldás a kevesebb vállalás lehet...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold és az Uránusz szembenállása érzelmi, kapcsolati feszültségeket okozhat. Figyelj rá csütörtökön, hogy ne a párodon vezesd le a feszültséget. Inkább vedd észre, mennyi szeretettel és a törődés mennyi jelével vesz körbe téged.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ahhoz, hogy a csütörtököt rendben átvészeld, muszáj együttműködnöd a környezeteddel. Csak akkor győzhetsz, ha segítőket találsz magad mellé. Beszélj őszintén valakivel, akiben megbízol. Az intuíciódra is érdemes figyelned.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: